BouwTalent Zuid

voor bedrijven

Ontdek de kansen die een samenwerking met BouwTalent Zuid jouw bedrijf kan bieden. BouwTalent Zuid is de partner die niet alleen BouwTalenten voor jouw bedrijf selecteert en matcht, maar die hen vervolgens ook intensief begeleidt gedurende het hele leerwerktraject. Omdat wij een uitgebreide intake houden met al onze kandidaten weten we precies welk hbo talent we met welke organisatie kunnen matchen. 

Hierdoor krijg je toegang tot gemotiveerde professionals in spé die perfect passen bij jouw organisatie. Waarbij het grootste bijkomende voordeel is dat je hier zelf geen stappen meer in hoeft te zetten. We zijn actief betrokken bij het gehele proces, van begin tot eind.

Omdat we al onze BouwTalenten persoonlijk kennen en begeleiden, kunnen we hierdoor gemakelijk de juist match maken met jouw bedrijf. Door al onze jaren expertise weten we precies waar we op moeten letten zodat we het goede talent bij jou voor de deur hebben staan!

“Het geeft me energie”

Heidi van Diest, Verkoopmanager bij bouw- en ontwikkelingsbedrijf Van Santvoort Bouw in Veldhoven, begeleidt vier jaar lang de duale hbo-bachelorstudente Bouwkunde Demi Peters. “Prachtig om te zien hoe ze zich ontwikkelt van een verlegen meisje tot een zelfverzekerde vrouw. Dat ik daaraan bijdraag vind ik geweldig leuk.”

Heidi had er goed over nagedacht voordat ze besloot bedrijfsbegeleider te worden voor de ‘Mkb-route in het hbo’: “Ik vond het spannend, het leek me best wel een verantwoordelijkheid. We zijn inmiddels tweeënhalf jaar verder en ik kan zeggen dat het begeleiden goed gaat, het gaat eigenlijk vanzelf. Het geeft me energie en ik groei er zelf ook van.

‘Spekkoper in een moeilijke markt’

Vincent Boer, bedrijfsbegeleider

“De studenten die wij hier via BouwTalent Zuid krijgen en die studeren aan Avans Hogeschool zijn gretig. Dat moet ook wel, want het is niet niks: twee dagen per week naar school en drie dagen werkend leren. Immers: in die drie dagen op de werkvloer moet je jezelf wel bewijzen. En dan ook nog ’s avonds en in het weekend studeren: doe het maar eens. Als begeleider probeer ik de student optimaal te faciliteren in zijn leerproces. We maken een Talenten Ontwikkelingsplan (TOP). Met elke student leg ik een ander traject af, zoveel mogelijk aansluitend op zijn of haar interesses. Voor ons zijn deze studenten heel fijn. Wij kunnen ze al een beetje kneden in de richting van ons gedachtegoed. En als we een echte match hebben, dan zijn we spekkoper in deze moeilijke markt waarin iedereen op zoek is naar goed personeel.”

Deze bedrijven gingen je al voor

Veelgestelde vragen

Heb je nog meer vragen of zou je graag meer informatie willen? Neem dan contact met ons op!

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie ontvangen over de werkwijze van Bouwtalent? Neem dan eens contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen je graag verder!

Download brochure